dissabte, 8 de setembre del 2007

Le collier inachevé




6 comentaris:

Anònim ha dit...

He descobert el teu blog sobre punts de llibre i m'agrada molt, jo també soc col·leccionista de punts de llibre i també tinc un space amb diferents temes si vols entrar es: http://gegantdelaporra.spaces.live.com/
felicitats per el teu blog.
Jaume.

núria ha dit...

Gràcies.
Vaig visitar el teu espai fa un parell de mesos, em va agradar molt, a més et vaig reconèixer com l'amable senyor que em va permetre triar entre els seus punts repetits a la trobada de Tarragona, jo era la novella que va venir amb quatre punts mal comptats que se'm van acabar desseguida. Espero poder coincidir amb vos en una propera trobada.

Anònim ha dit...

Núria jo no soc al que va vindre a Tarragona amb el intercanvi, però ja se qui va ser el senyor amable, es un amic meu de Vilanova...es el rei dels intercanvis. Ho trobo estrany que siguis novella amb els punts de llibre, ja que el teu blog esta mot ben fet i tens uns punts de llibre molt bons. Als punts dels romans de Tarragona m'agradan molt.
Una abraçada.
Jaume

núria ha dit...

Fa molts anys que col·lecciono pero era el primer cop que anava a cap trobada de col·leccionistes. Volia deixar un missatge al teu espai, però cal registrarse, i ja sé que és gratuït i que és un moment, però el mal de registrar-se a tants llocs és que després no recordo quina és la contrasenya, ni quin usuari vaig posar, però prometo que acabo de passar-hi fa un moment i he vist que m'has enllaçat, et torno la gentilesa.

Anònim ha dit...

Olá!
Chamo-me Marta Madureira e sou portuguesa. Colecciono marcadores de páginas. Estás interessada em trocar comigo?

Marta

núria ha dit...

Si te interesa alguno de mis repetidos puedes dejar un mensaje aqui.